Blog: Harmadik trimeszter

Mi újság odabent? – 34. hét – 35. hét

Mostanra babád, a bőre alatt felhalmozódott zsírszövetnek köszönhetően mindinkább kislánykorod játék babáira hasonlít. Hetente huszonöt dekával gyarapodik, tüdeje már szinte teljesen érett az önálló működésre, csontjai egyre keményebbek. Ekkorra a legtöbb baba már fejjel lefelé fordul, a születéshez legmegfelelőbb pózba. Az is természetes, ha ez csak az utolsó héten történik meg. Ez számodra könnyebb légzést, Tovább »

Mi újság odabent? – 32. hét – 33. hét

Mi újság odabent? A babád most teljesen aktív: pislog, körbe-körbe nézeget, megragad dolgokat, arcokat vág, valamint gyakorolja a légzést és a pisilést, és figyel mindenre, ami körülötte történik. Amikor azt érzed, hogy egy talp vándorol körbe, vagy amikor beléd könyököl, és a legváratlanabb helyzetekben és helyekre helyez el egy rúgást, akkor valóban átérzed az „élményt” Tovább »

Felkészülés a pocakon túli életre 30. hét

Üdvözlünk a terhesség 30. hetében! Beköszöntött az önállósodás időszaka, amikor a babád elkezd felkészülni a méhen túli életre: egyre fejlettebbek a szervei és egyre több létfontosságú rutint gyakorol be.   A kicsi méretbeli változásai a 30. héten nem igazán szembetűnőek. Annál jelentősebb viszont az agy barázdálódása és a vörösvértesteket termelő csontvelő fejlődése, ami nélkülözhetetlen az Tovább »

Az önállóság kapujában 29. hét

Elérkezett a terhesség 29. hete. Már rengeteg közös élményen vagytok túl a csöppséggel, de azért vár még rád pár meglepetés. A mostani bejegyzésünkből kiderül, mi mindenre számíthatsz a terhesség utolsó trimeszterének második hetében.   A 29. hétre a baba súlya eléri az 1,25 kilót, a hossza pedig 40 centiméter is lehet. Pár hónappal ezelőtt még Tovább »

Kismamák a célegyenesben

A várandósság hosszú és örömteli időszak a leendő szülők életében. A terhesség utolsó szakaszában, a 29. és 40. hét közé eső harmadik trimeszterben bekövetkeznek a legnagyobb változások, a szüléshez közeledve pedig egyre nagyobb szerepet kap az orvosi felügyelet. Az utolsó néhány hétben a magzat és az édesanya is hatalmas átalakuláson megy keresztül. A pici folyamatosan Tovább »

Ne felejtsd el felhasználni a kuponodat:

Érdekel a különleges ajánlat!

Különleges ajánlatainkért add meg az adataidat, és mi rövid időn belül felkeresünk!

Érdekel a különleges ajánlat!

Az egyedi ajánlatunkhoz, kérlek add meg az elérhetőségeidet és mi pár munkanapon belül felkeresünk!

Mă interesează oferta specială!

Pentru reducerea personalizată, vă rugăm să completați datele,iar noi vă contactăm în cel mult 2 zile lucrătoare!