Blog: Második trimszeter

Egyre közelebb a nagy naphoz 28. hét

Gratulálunk, a 28. héttel ugyanis elkezdődött a terhesség utolsó szakasza, a harmadik trimeszter! Nagyszerűen vetted az eddigi kihívásokat, és már csak pár hétre vagy attól, hogy a karjaidban tarthasd a gyermeked. Előtte viszont végigvesszük, mire érdemes figyelned. A 28. hétre a pici már nem is annyira pici, mivel a magassága 38 centiméter körüli, a súlya Tovább »

A harmadik trimeszter kapujában 26-27. hét

Az elmúlt néhány hétben rengeteg változáson mentetek keresztül a babával, miközben egyre inkább érzitek, hogy közel a cél. A 26-27. hét végével elkezdődik a harmadik trimeszter, előtte viszont végigvesszük, mire számíthattok a terhesség második szakaszának zárásakor. A magzat magassága mostanra eléri a 34 centimétert, a súlya pedig a bűvös 1 kilogrammos határt. Ez azonban még Tovább »

A kerekedő pocak és aki mögötte van 24-25. hét

Egy ideje már mindenki számára egyértelmű, hogy egy új életet hordasz a szíved alatt. A hetek múlásával csinos kismama vált belőled, és nemsokára testileg-lelkileg is készen állsz a szülésre. Cikkünkben ezúttal a 24-25. hét történéseit vesszük végig, hogy tudd, mire számíthatsz a második trimeszter végéhez közeledve. Valószínűleg nem mondunk újat azzal, hogy a babád rohamos Tovább »

Egyre aktívabb a baba 22-23. hét

Gondoltad volna, hogy a babád már a második trimeszterben igyekszik hozzászoktatni téged a születése után időszakhoz, és a 22-23. hétre úgy érezed, mintha egy cirkuszi artistát hordanál a pocakodban? Na de lássuk a részleteket! Nem csoda, hogy egyre gyakrabban veszed észre a magzatmozgásokat, hiszen a 23. hét végére egy 28 centis és fél kilós „apróságot” Tovább »

Félúton a terhességben 20-21. hét

Hosszú utat tettél meg eddig, de ideje ünnepelned, hiszen már túl vagy a terhesség felén. Gondolj csak bele, ugyanennyi idő elteltével már a kezedben tarthatod a gyermeked! De vajon hogy áll a magzat a fejlődésben most, a 20-21. héten? Olvass tovább, és kiderül! Az elmúlt pár hónapban a babád hatalmas változáson ment keresztül. Aprócska embrióból Tovább »

A növekedés hetei 18-19. hét

Lassan féltávnál járunk a terhességben. A babák rohamos fejlődésnek indulnak a pocakban, az anyukák pedig újra erejük teljében érezhetik magukat. De pontosan mire számíthatunk a 18. és 19. héten? A cikk folytatásából mindenre fény derül! Kezdjük a magzat változásaival. A kicsi a 19. hét végére már legalább 200 grammot nyom, a hosszúsága pedig 23 centiméter Tovább »

Amikor kiderül a baba neme 16-17. hét

Ahogy haladunk előre a terhességben, egyre izgalmasabb dolgok történnek a kismamákkal. A pocakban növekvő babák újra és újra hírt adnak magukról, az anyukák pedig elkezdik tervezgetni az előttük álló boldog éveket. A változásokkal teli második trimeszteren belül ezúttal a 16. és 17. hét eseményeiről olvashattok részletesebben. A legtöbbször elhangzó kérdés, amit a leendő anyukák hallanak, Tovább »

A második trimeszter kezdete 14-15. hét

Ahogy túljutunk a terhesség első szakaszán, elillan a bizonytalanság, és a végre elújságolhatjuk a nagy hírt a család többi tagjának. A most induló sorozatunkban hétről hétre végigvesszük a második trimeszter eseményeit a babára és mamára is kitérve. Ezúttal a 14. és 15. héttel foglalkozunk behatóbban. A második trimeszter hozza el a várva-várt nyugalmat a kismamák Tovább »

Ne felejtsd el felhasználni a kuponodat:

Érdekel a különleges ajánlat!

Különleges ajánlatainkért add meg az adataidat, és mi rövid időn belül felkeresünk!

Érdekel a különleges ajánlat!

Az egyedi ajánlatunkhoz, kérlek add meg az elérhetőségeidet és mi pár munkanapon belül felkeresünk!

Mă interesează oferta specială!

Pentru reducerea personalizată, vă rugăm să completați datele,iar noi vă contactăm în cel mult 2 zile lucrătoare!