Mi újság odabent? – 32. hét – 33. hét

Mi újság odabent?

A babád most teljesen aktív: pislog, körbe-körbe nézeget, megragad dolgokat, arcokat vág, valamint gyakorolja a légzést és a pisilést, és figyel mindenre, ami körülötte történik.

Amikor azt érzed, hogy egy talp vándorol körbe, vagy amikor beléd könyököl, és a legváratlanabb helyzetekben és helyekre helyez el egy rúgást, akkor valóban átérzed az „élményt”

Te és Ő ezekben a hetekben komoly súlynövekedést produkáltok, körülbelül heti fél kilót, amelynek feléért őt terheli a felelősség!
Ha a babád érzett némi késztetést arra, hogy hajat növesszen, akkor az már majdnem tökéletesen sikerült, bőre pedig már teljesen rózsaszín.

A következő nagy hír: a tüdőfejlesztés, és az, hogy látja a fényt és különbséget tud tenni az éjszakák és nappalok között – amely tulajdonságát remélhetőleg megőrzi idekint is!

Egyébként minden héten kb. negyed kiló zsírt halmoz magára, súlya kb. 2 kg, magassága kb 44 cm.

Te és a tested pedig olyan dolgokra vagytok képesek, amit soha nem gondoltál volna… Na persze, azon kívül, hogy hogyan létezik ekkora pocak? 🙂

Az éjszakai állandó pisilési inger például felkészít a későbbi, éjszakai felkelésekre.

Szervezeted már termeli a relaxin nevű hormont, amely a medenceszalagokat lazítja, tágítja, így a szülés alatt a csontok képesek lesznek egymástól eltávolodni. Hatása járásodon is érződik, kissé pingvinessé válik, ahogy lábaid is távolabb kerülnek egymástól, de a szülésnél hidd el, ezért hálás leszel.

Apropó, szülés! Egyre gyakrabban jut eszedbe, vajon milyen lesz? 

Mindenkinél más, nyugodtan nézz mindennek utána, és amit legjobban természetesnek érzel, valószínű az lesz a közös utatok

És hogy végig nyugodt lehess, ebben segítünk minden nap.

Otthonról, kényelmesen együtt vigyázunk a babára…vagy a babákra. Nézz körül az oldalunkon, és tudj meg többet a szolgáltatásunkról! Ha ezen már túl vagy, akkor itt tudsz rendelni, vagy add meg az adataidat egyedi ajánlatainkért, időszakos kedvezményeinkért!

Leave a Reply: