Mi újság odabent? – 34. hét – 35. hét

Mostanra babád, a bőre alatt felhalmozódott zsírszövetnek köszönhetően mindinkább kislánykorod játék babáira hasonlít. Hetente huszonöt dekával gyarapodik, tüdeje már szinte teljesen érett az önálló működésre, csontjai egyre keményebbek.

Ekkorra a legtöbb baba már fejjel lefelé fordul, a születéshez legmegfelelőbb pózba. Az is természetes, ha ez csak az utolsó héten történik meg. Ez számodra könnyebb légzést, cserében viszont gyakoribb mellékhelység – felkeresést jelent, hiszen most mást „terhel” a baba súlya. És soha nem gondoltad volna, de igen: létezik még nagyobb pocak, amit főleg éjjel nehéz „arrébb rakni”.Nyugodtan használj krémeket, amivel feszülő bőrödet kényeztetheted.

Fészekrakó ösztöneid hatására – ha előtörnek,- ami természetes, láss neki nyugodtan a lakás, a babaholmik, bármi lemosásának, tisztogatásának.:)

És a Szülés! Egyre gyakrabban jut eszedbe, vajon milyen lesz? 
Beszélgess olyanokkal, akik már szültek és jusson eszedbe: mióta világ a világ, mindig szültek nők.
Mindenkinél más, nyugodtan nézz mindennek utána, és amit legjobban természetesnek érzel, valószínű az lesz a közös utatok.

És hogy végig nyugodt lehess, ebben segítünk minden nap.
Otthonról, kényelmesen együtt vigyázunk a babára vagy a babákra. Nézz körül az oldalunkon, és tudj meg többet a szolgáltatásunkról! Ha ezen már túl vagy, akkor itt tudsz rendelni:www.magzatmento.hu.

Leave a Reply: